Confidențialitatea și Protecția Datelor cu Caracter Personal

versiunea: 15.02.2022

Securitatea datelor dumneavoastră personale este foarte importantă pentru Diginet Pro. Puteți vizita site-ul nostru web fără a furniza informații personale. Datele dumneavoastră sunt necesare atunci când utilizați anumite servicii. Acest document conține informații despre ce date și în ce scop sunt colectate, prelucrate și unde sunt stocate.

1. Dispoziții generale

1.1. Noi, Diginet Pro SRL, Cod Fiscal 1019600052341 („Companie”), adresa de e-mail: [info@diginet.md] („Adresa de e-mail”), procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal în contextul utilizării produselor noastre („Produse”) sau platforme („Platforma” și împreună cu Produse, „Serviciile”). Procesăm datele dumneavoastră personale în mod confidențial și responsabil. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se realizează în conformitate cu Legea Republicii Moldova nr. 133 din 8 iulie 2011 „Privind protecţia datelor cu caracter personal” cu modificări și completări.
1.1.1. De asemenea, facem eforturi rezonabile pentru a respecta și cerințele Regulamentului General privind Protecția Datelor General Data Protection Regulation, GDPR.

1.2. Scopul Politicii de confidențialitate: Scopul acestei Politici de confidențialitate este de a informa utilizatorii Serviciilor Internet Diginet Pro, pe baza site-urilor web diginet.md, facturare.md, chatbot.md (denumit în continuare „site-ul web” sau „Servicii”), Contul de serviciu personal – my.diginet.md (denumit în continuare „Contul personal”), precum și clienții, utilizatorii, furnizorii și alți parteneri de afaceri despre modul în care Diginet Pro prelucrează datele personale.
Aceste site-uri web sunt deținute de Diginet Pro SRL, enumerate în Informațiile de bază de pe acest site
1.2.1. În această Politică de confidențialitate, v-am furnizat informații despre companie, natura, domeniul de aplicare și scopurile colectării, prelucrării și utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
1.2.2. Pentru unele dintre produsele noastre, vom procesa date numai în scopurile și mijloacele specificate de dvs. În aceste cazuri, vă vom furniza acorduri separate de prelucrare a datelor.
Având în vedere acest lucru, nu toate aspectele acestor informații s-ar putea aplica în cazul dvs.

1.3. Definitii:

  • „Client” înseamnă un Client al Serviciilor Diginet care utilizează Serviciul în scopuri comerciale.
  • „Datele cu caracter personal ale clientului” înseamnă date personale, rapoarte, adrese și alte fișiere, foldere sau documente în formă electronică pe care Clientul le stochează în cadrul Serviciilor.
  • „Angajat al Clientului” înseamnă un angajat, agent sau reprezentant al Clientului care utilizează Contul Personal al Site-ului Web pentru a accesa Serviciile.
  • „Utilizator” înseamnă Utilizatorul final al Clientului Serviciului, inclusiv, dar fără a se limita la, Utilizatorii autorizați ai Clientului Serviciului.
  • „Datele personale ale utilizatorului” înseamnă orice date care se referă la sau pot fi asociate cu un Utilizator, cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa poștală sau adresa de e-mail.
  • „Zona deschisă” sau „Interfață externă” înseamnă o zonă a Site-ului care poate fi accesată atât de Clienți și Utilizatori, cât și de Vizitatorii Site-ului, fără a fi nevoie să se autentifice în contul lor personal.
  • „Zona restricționată” sau „Cont personal” înseamnă o zonă restricționată a Site-ului sau a Contului personal, care poate fi accesată numai de către Clienții Serviciului și Utilizatorii Înregistrați. Autentificarea și parola sunt necesare pentru a accesa Contul personal.
  • „Vizitator” înseamnă o persoană, alta decât Clientul sau Utilizatorul, care utilizează Zona Publică a Site-ului, dar nu are acces la zona restricționată a Site-ului sau Serviciului.

1.4. Procesor de date cu caracter personal: Compania (Diginet Pro) este „Procesator de date cu caracter personal” (en. Procesor) în conformitate cu articolul 3, capitolul 1, din Legea Republicii Moldova nr. 133 din 08.07.2011 „Cu privire la protecția a datelor cu caracter personal”, cu modificări și completări.
Acționăm în numele, în scopurile și în interesele legitime ale Controlorului (en. Controlor) (Clientului) pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și la îndrumarea acestuia;
1.4.1. Conform paragrafului. 8 art. 4 GDPR suntem, de asemenea, un Procesor care prelucrează date cu caracter personal în numele și în numele Controlorului (en. Operator).

1.5. Cum ne contactați: Pentru probleme de protecție a datelor cu caracter personal, ne puteți contacta prin e-mail: dataprotection@diginet.md sau prin adresa noastră poștală cu subiectul „Protecția datelor cu caracter personal”.

1.6. Adresa companiei:
Diginet Pro SRL
str. Nicolae Titulescu 1,
Chisinau, MD-2002, Republica Moldova

1.7. Serviciile de Internet Diginet Pro nu transferă date cu caracter personal către terți, inclusiv în scopuri de marketing sau pentru a genera venituri din utilizarea datelor cu caracter personal.

1.8. Acești Termeni și Condiții au fost traduși din română în engleză și rusă. În cazul unor discrepanțe între versiunea în limba română și traducerea (rusă sau engleză), versiunea în limba română va prevala.

2. Datele pe care le procesăm

2.1. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Diginet Pro prelucrează datele cu caracter personal exclusiv în scopul furnizării Serviciilor sale:

  • 2.1.1. Serviciul facturare.md prelucrează datele cu caracter personal exclusiv în scopul furnizării Serviciilor sale – pregătirea facturilor pentru plată, trimiterea acestora către plătitori și prelucrarea ulterioară a plăților.
    Prelucrarea datelor cu caracter personal este inițiată fie la cererea Clientului (Vânzătorul de Bunuri sau Furnizorul de Servicii), fie a Plătitorului (Cumparatorul) pentru a efectua o plată prin selectarea unui produs sau serviciu, a unei metode de plată și a unui furnizorul de servicii de plată, indicând identificatorul facturii pentru plată și Plătitorul.
  • 2.1.2. Servicii de telefonie web – Oferim următoarele servicii de telefonie web:

Apelul este inițiat fie de către un vizitator al site-ului vânzătorului online (folosind un widget de apel special), fie atunci când managerul vânzătorului online accesează cardul clientului în CRM sau alt sistem de management.

2.2. Informatii generale:

Prelucrăm astfel de date personale pe care dumneavoastră, în calitate de utilizator al SERVICIULUI, ni le furnizați atunci când vizitați zona deschisă a site-ului, când vă înregistrați în Contul Personal și când utilizați SERVICIUL („Date”).

2.3. Vizitatorii părții deschise a site-ului:

Dacă vizitați partea deschisă a site-ului, procesăm doar datele personale pe care browserul dvs. le transmite serverului nostru.

Colectăm următoarele date de care avem nevoie pentru a afișa corect site-ul și pentru a asigura stabilitatea și securitatea necesare:

  • numele gazdă și adresa IP a dispozitivului;
  • data și ora solicitării serverului, fus orar (time zone);
  • cerere client (inclusiv cereri de fișiere), cod de răspuns http;
  • site-ul solicitat și cantitatea de date transferate;
  • adresa URL de referință – pagina de trimitere (vizitată anterior);
  • browser, sistem de operare, interfață, limbă și versiunea software-ului browserului.

2.4. Cont Personal – Datele de înregistrare ale Clientului (Utilizatorului) Serviciului:

Toate Datele Personale pentru Contul Personal al Utilizatorului și Clientului SERVICIULUI sunt colectate direct de la dumneavoastră, ca și din subiectul datelor personale.
Сolectăm și procesăm următoarele informații:

2.4.1. La înregistrarea unui Client (Utilizator) în Serviciu

  • Adresa IP;
  • date de înregistrare: data înregistrării, autentificare (e-mail) și semnătura (hash) a parolei (nu parola în sine);
  • informații personale: nume complet; Adresa de email; adresa, codul poștal, orașul, regiunea, țara;
  • informații despre companie: numele companiei, site-ul web, codul fiscal, codul plătitor de TVA;
  • informații despre administratorii companiei: Prenume, nume E-mail, număr de telefon;

2.4.2. De fiecare dată când Clientul (Utilizatorul) intră în contul personal al Serviciului

  • Adresa IP;
  • data si ora intrarii in contul personal.

2.4.3. Informații care ne sunt disponibile atunci când plătiți pentru Serviciile Diginet Pro:

  • adresa dvs. IP;
  • e-mailul dvs.;
  • numărul dvs. de telefon mobil;
  • data plății, numărul facturii pentru plată (identificatorul facturii), moneda, suma;

2.5. Serviciul factutare.md – Date privind facturile emise pentru plata de către Cumpărătorii dvs. (Plătitori) (vezi clauza 2.1.1)

(facturi de plată emise de Client (Utilizatorul Serviciului) pentru plata de către Cumpărătorii lor (Plătitori))

Datele procesate atunci când se utilizează Serviciul sunt prelucrate de noi ca Procesator (en. Processor), la inițiativa și direcția Operatorului (en. Controller), a se vedea Art. 3, Capitolul I, Legea nr. 133 din 08-07-2011 „Privind protecția datelor cu caracter personal”.

2.5.1. Informații personale despre Cumpărător / Plătitor:

  • numele și prenumele;
  • adresa de email;
  • adresa, codul poștal, orașul, regiunea, țara;
  • numărul de telefon mobil al plătitorului (opțional)

2.5.2. Informații despre factură pentru cumpărătorii dvs. (informații de facturare)

  • Numărul contului pentru plată
  • Data transferului de bunuri sau materiale, furnizarea de lucrări sau furnizarea de servicii
    (opțional, poate fi sau nu inclus la cererea Vânzătorului)
  • Data trimiterii facturii
  • Contact și numele organizației / vânzătorului
  • Numele și prenumele cumpărătorului / plătitorului
    (opțional, poate fi sau nu inclus la cererea Vânzătorului)
  • e-mail al cumpărătorului (plătitor)
  • Numărul de telefon mobil al cumpărătorului (plătitorului)
    (opțional, după bunul plac)
  • link către documentul „Termeni și condiții de vânzare a bunurilor sau furnizarea de servicii”
    (conform cerințelor Vânzătorului)
    (obligatoriu la plata online cu un card bancar prin intermediul site-ului web)
  • Un șir care detaliază fiecare produs sau serviciu
    (așa cum a fost introdus de vânzătorul produsului sau de furnizorul de servicii)
  • Costul pe unitate de bunuri, materiale, lucrări sau servicii
  • Cotele de impozitare
  • Suma totală de plătit (sau restantă) în valută străină
  • Notă personală
  • În cazul plății reușite cu cardul de credit pe site-ul vânzătorului (comerciantului),
    primele șase (6) cifre și ultimele patru (4) cifre ale numărului cardului bancar al plătitorului sunt, de asemenea, disponibile.
    (în setările contului de comerciant, este posibil să alegeți dacă să stocați sau nu aceste informații)

2.6. Servicii de telefonie web (a se vedea clauza 2.1.2):

2.6.1. Informații de utilizare

Poate include informații despre detaliile apelurilor (Call Detal Record, „CDR”) și alte înregistrări ale apelurilor ale clienților și ale utilizatorilor finali.

CDR-urile pot include Date personale, inclusiv (i) identitatea Utilizatorului final care inițiază apelul vocal sau video și (ii) identitatea persoanei care primește un astfel de apel vocal sau video. Cu excepția cazului în care este impus de legislația în vigoare, nu împărtășim informații despre apeluri, durata apelului, numerele formate sau conținutul apelurilor niciunei terțe părți.

2.6.2. SIP și informații despre cont

Informațiile contului SIP constau din acreditările SIP pe care le introduceți pentru a redirecționa apelurile utilizând serviciile Diginet Pro Web Telephony.
Informațiile contului Skype constau în ID-ul Skype pe care îl introduceți pentru a direcționa apelurile folosind serviciile Diginet Pro.
Cu excepția cazului în care este cerut de legea aplicabilă, aceste informații nu sunt furnizate terților.

3. De ce vă procesăm datele

3.1. Scop:

Prelucrarea datelor urmărește următoarele scopuri („Scopuri”)

  • furnizarea și îmbunătățirea serviciului;
  • gestionarea relațiilor cu clienții (utilizatorii) SERVICIULUI, inclusiv buletinul informativ;
  • siguranța și stabilitatea SERVICIULUI.

3.2. Legalitatea prelucrării:

legalitatea prelucrării (conform Art. 5, Legea Republicii Moldova nr. 133 din 08.07.2011 «Privind protecţia datelor cu caracter personal» ) rezultă din:

  • 3.2.1. consimțământul dvs. atunci când v-am solicitat consimțământul explicit (clauza 1 a articolului 5 din Legea Republicii Moldova nr. 133 din 08.07.2011 „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”); și
  • 3.2.2. necesitatea îndeplinirii contractului, deoarece datele dvs. sunt necesare pentru furnizarea satisfăcătoare a SERVICIULUI; și
  • 3.2.3. prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de Operator (en. Сontroller) sau de o parte terță în conformitate cu f), art. 6 Legalitatea procesării, GDPR

3.3. Interese legitime:

Interesele legitime în conformitate cu 3.2.3 constau în monitorizarea, analizarea și îmbunătățirea SERVICIULUI, oferindu-vă orice asistență pentru a proteja securitatea, integritatea, performanța și funcționalitatea SERVICIULUI.

4. Cum folosim și împărtășim datele dvs. personale

4.1. Utilizare: Folosim Datele pe care ni le-ați furnizat, ca utilizator al produsului, numai în scopuri, vezi clauza 3.1

4.2. Transfer: Transferăm datele către terți numai dacă este (i) necesar pentru scopuri, de exemplu atunci când folosim furnizori de servicii, (ii) la cererea unei autorități naționale, (iii) prin ordonanță judecătorească sau (iv) dacă v-ați dat consimțământul în prealabil.

4.3. Prestatori de servicii:

Pentru unele părți ale Serviciilor noastre, folosim furnizori de servicii terți sau pentru a procesa date, cum ar fi:

  • 4.3.1. Acceptarea plăților
    • Băncile acquirer de internet din Moldova pentru acceptarea plății online prin carduri bancare prin intermediul site-ului web
    • Acquirer băncilor din Moldova pentru acceptarea plății online prin carduri bancare prin intermediul terminalelor POS
    • Sistemul de plată de stat – Mpay.gov.md – acceptarea numerarului în terminalele de plată ale sistemelor de plată, în băncile autorizate din Moldova sau Poșta Moldovei
    • Sisteme de plată, autorizate de Banca Națională a Moldovei – care acceptă numerar în terminalele de plată și bani electronici
    • Serviciul Factura.md – acceptarea numerarului pe băncile autorizate din Moldova sau Posta Moldovei
    • Contabilitate pentru acceptarea numerarului (în scopul contabilizării facturilor plătite la biroul Vânzătorului)
    • Contabilitate pentru acceptarea plăților fără numerar (în scopul contabilizării facturilor plătite prin transfer bancar în contul Vânzătorului)
  • 4.3.2. Trimiterea alertelor de serviciu prin SMS (fără publicitate)
    • Furnizori de servicii – trimiterea notificărilor prin SMS

5. Stocarea și securitatea datelor

5.1. Perioada de păstrare a datelor: Stocăm datele dumneavoastră atâta timp cât sunteți utilizator înregistrat al SERVICIULUI.
În plus, reținem Datele numai atunci când este necesar să facem acest lucru prin lege (din cauza garanțiilor, termenilor sau perioadelor de păstrare) sau altfel.

5.2. Ștergerea datelor: Datele vor fi șterse dacă (a) vă retrageți consimțământul pentru stocare, (b) Datele nu mai sunt necesare pentru a îndeplini un contract de utilizare pentru Produs sau (c) stocarea este sau devine inacceptabilă din punct de vedere legal. Solicitarea de ștergere nu afectează datele dacă stocarea este necesară din punct de vedere legal, de exemplu în scopuri contabile.

5.3. Măsuri de securitate: Pentru a evita accesul neautorizat la date și în general pentru a proteja datele, aplicăm următoarele măsuri de securitate: transmisie criptată, stocare criptată, concept de autorizare, concept de backup a datelor și măsuri de securitate fizică pentru servere. Aceste măsuri de securitate sunt revizuite în mod constant în conformitate cu cele mai recente evoluții tehnologice.

6. Informații privind drepturile

Compania noastră ar dori să se asigure că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile dumneavoastră de protecție a datelor.
Pentru exercitarea drepturilor definite la secțiunile 6.1 până la 6.9, puteți fie să utilizați posibilitățile Contului Personal al Serviciului, fie să trimiteți o solicitare prin e-mail dataprotection@diginet.md sau la adresa poștală specificată în clauza 1.5. Dacă faceți o cerere, avem o lună pentru a vă răspunde.
Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:
6.1. Dreptul de a fi informat: aveți dreptul de a fi informat – confirmarea că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu colectate. Dacă este colectat, cine este Operatorul și cine este Procesatorul (dacă există), scopurile prelucrării și categoriile de date cu caracter personal colectate. Precum și informații suplimentare:

  • a) destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal;
  • b) existența drepturilor de acces, de modificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal și de opoziție, inclusiv a condițiilor de exercitare a acestor drepturi;
  • c) dacă răspunsurile la întrebările de colectare a datelor sunt obligatorii sau voluntare și posibilele consecințe ale lipsei de răspuns.

6.1.1) În Secțiunea 2 a acestui document, expunem Scopurile prelucrării datelor și vă informăm ce date colectăm atunci când vizitați fiecare dintre serviciile din părțile publice și private ale site-ului;
6.1.2) clauza 3.2 precizează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal;
6.1.3) la paragrafele 2.3 – 2.6 stabilește categoriile de date cu caracter personal colectate.

6.2. Dreptul de acces: Aveți dreptul de a primi de la noi, la cerere:

  • a) confirmarea dacă datele care vă privesc au fost sau nu prelucrate, precum și informații despre scopurile prelucrării, categoriile de date utilizate, destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
  • b) comunicarea datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii, precum si informatii despre originea acestora si durata stocarii acestora;
  • c) informații despre principiile de funcționare ale mecanismului utilizat în orice prelucrare automată a datelor care vă privesc ca subiect al datelor cu caracter personal;
  • d) informații despre consecințele juridice pentru dumneavoastră ca subiect al datelor cu caracter personal rezultate din prelucrarea datelor;
  • f) informații despre procedura de modificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

6.3. Retragerea consimțământului: Vă puteți retrage oricând consimțământul pentru prelucrarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal.
6.3.1. La primirea consimțământului dvs. ulterioare de prelucrare, vom înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal fără întârzieri nejustificate și vă vom informa despre acest lucru, continuând să le stocăm.
6.3.2. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu afectează legalitatea prelucrării datelor pe baza consimțământului anterior retragerii.

6.4. Dreptul la corectare: aveți dreptul de a solicita companiei noastre să corecteze orice informații despre care credeți că sunt inexacte.
De asemenea, aveți dreptul de a solicita Companiei noastre să completeze informațiile pe care le considerați incomplete.
6.4.1. Dacă datele prelucrate de noi sunt incorecte sau incomplete, le vom corecta fără întârzieri nejustificate și vă vom informa cu privire la această corectare.

6.5. Dreptul la ștergere: Dacă decideți că nu doriți să procesăm în continuare datele dumneavoastră, trimiteți o solicitare prin E-mail dataprotection@diginet.md sau pe hârtie la adresa poștală specificată în clauza 1.5.
Vă vom șterge datele și vă vom informa despre acest proces. Dacă prevederile legale obligatorii împiedică o astfel de eliminare, vă vom anunța fără întârzieri nejustificate.

6.6. Dreptul la restricționarea prelucrării: Aveți dreptul de a solicita companiei noastre să restricționeze prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă se aplică una dintre următoarele condiții:

  • acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dvs. Durata restricției de prelucrare – pentru o perioadă care ne permite să verificăm acuratețea datelor cu caracter personal și să le corectăm;
  • Sunteți de părere că prelucrarea este ilegală, dar vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal;
  • Datele dumneavoastră cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopul prelucrării, ci sunt solicitate de dumneavoastră pentru a stabili, exercita sau apăra pretenții legale;
  • V-ați opus prelucrării datelor cu caracter personal în conformitate cu clauza 6.8.

6.7. Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul de (i) să primiți datele dumneavoastră într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină și (ii) să transferați acele date către un alt Operator (en. Operator) sau Procesor (en. Procesor) fără orice interferență cu părțile noastre.

6.8. Dreptul de a vă opune: aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment, dacă legea nu prevede altfel.
(i) În cazul în care obiecția este justificată, prelucrarea efectuată de noi nu mai poate afecta datele dumneavoastră.
(ii) Aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc în scopuri de marketing direct.
Înainte de a dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către terți, vă vom informa cu privire la dreptul de a vă opune unei astfel de utilizări, inclusiv cum vă puteți opune sau cum să evitați partajarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

6.9. Dreptul de a nu fi afectat de o decizie privată Aveți dreptul de a solicita anularea totală sau parțială a oricărei decizii private care dă naștere la consecințe juridice în legătură cu drepturile și libertățile dumneavoastră și se bazează exclusiv pe prelucrarea automată a datelor cu caracter personal destinată evaluează unele dintre aspectele tale personale, cum ar fi competența profesională, fiabilitatea, comportamentul etc.
6.9.1. Puteți fi afectat de o decizie privată dacă (i) decizia este autorizată de lege pentru a vă asigura interesele legitime (ii) decizia este luată în cursul încheierii sau executării unui contract, cu condiția să vă fi exprimat consimțământul de a încheia încheie sau execută un astfel de contract.

6.10. Dreptul de a depune o reclamație: Aveți dreptul să depuneți o reclamație in Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Republica Moldova (CNPDCP), dacă considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal în SERVICIUL Diginet încalcă legea aplicabilă, inclusiv Legea al Republicii Moldova nr. nr. 133 din 08.07.2011 „Privind protecţia datelor cu caracter personal„ cu modificări şi completări.

6.11. Dacă credeți pe bună dreptate că ați suferit prejudicii ca urmare a prelucrării ilegale a datelor cu caracter personal, drepturile sau interesele dumneavoastră au fost încălcate, atunci aveți dreptul de a vă adresa instanței de judecată a Republicii Moldova cu o cerere de despăgubire pentru materiale și prejudiciu moral.

7. Ștergerea datelor dvs

7.1. Noi ștergem sau anonimizăm datele dumneavoastră cu caracter personal de îndată ce acestea nu mai sunt necesare în scopurile pentru care le-am colectat sau utilizate în conformitate cu secțiunile de mai sus. Dacă datele trebuie păstrate din motive legale, acestea vor fi blocate. Aceasta înseamnă că nu va mai fi disponibil pentru procesare ulterioară.

7.2. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la perioadele noastre de ștergere și păstrare, vă rugăm să contactați operatorul specificat în Secțiunea 2 folosind datele de contact relevante.

8. Modificări de scop

8.1. Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate numai în alte scopuri decât cele descrise mai sus, dacă acest lucru este cerut de lege sau dacă v-ați dat acordul pentru modificarea scopului prelucrării datelor.

8.2. În cazul prelucrării ulterioare în alte scopuri decât cele pentru care am colectat inițial datele, vă vom informa cu privire la acele alte scopuri înainte ca datele să fie prelucrate în continuare și vă vom oferi toate celelalte informații care sunt relevante pentru acestea.

9. Prelucrarea automată a datelor cu caracter personal

9.1. Nu folosim niciun sistem automat de procesare pentru a lua decizii specifice, inclusiv crearea de profiluri.

10. Cookie-uri

10.1. Ce sunt cookie-urile? Site-ul web folosește „cookie” – fișiere text mici care sunt plasate pe computerul utilizatorului, smartphone-ul și/sau stocate de browser. Dacă serverul respectiv al site-ului nostru este din nou accesat de către utilizatorul site-ului/produsului, browserul utilizatorului trimite cookie-ul primit mai sus înapoi către server. Serverul poate evalua informațiile primite în acest mod în diferite moduri. Cookie-urile pot fi utilizate, de exemplu, pentru a gestiona reclamele pe site sau pentru a facilita navigarea pe o pagină web.

10.2. Dezactivarea cookie-urilor: utilizatorul poate dezactiva instalarea cookie-urilor introducând setările corespunzătoare în software-ul browserului său (de exemplu, în Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera sau Safari). Cu toate acestea, în acest caz, utilizatorul poate pune în pericol utilizarea întregii game de funcții de pe site.

10.3. Politica privind cookie-urile: Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica cookie-urilor.

11. Utilizarea analizei web

Acest site folosește Google Analytics și Yandex.Metrica.

11.1. Utilizarea Google Analytics

  • Acest sistem folosește cookie-uri pentru a colecta date de pe Site pentru analiză. Google folosește aceste date pentru a crea rapoarte despre vizitele pe acest Site, despre activitatea acestora și pentru a evalua comportamentul utilizatorilor pe Site. Google poate transfera informații către terți dacă acest lucru nu este ilegal sau dacă au un acord cu Google. Google nu asociază adresa dumneavoastră IP cu nicio altă informație deținută de Google.
  • Puteți:
    • pentru a împiedica Google să urmărească cookie-urile care sunt generate atunci când vizitați acest Site (inclusiv adresa dumneavoastră IP), pentru a procesa aceste date și a le transmite către Google prin descărcarea și instalarea unui plug-in special pentru browser;
    • blocați stocarea cookie-urilor selectând setările corespunzătoare din browserul dumneavoastră;
    • puteți găsi mai multe informații despre utilizarea și protecția datelor pe site sau aici..
  • Puteți vizualiza următoarele documente de la Google: Termeni și condiții, Politica de confidențialitate sau puteți obține informații despre utilizarea datelor de către Google..

11.2. Folosind Yandex.Metrica

  • Acest site folosește instrumentele Yandex.Metrica pentru a analiza statisticile privind utilizarea acestui site web. Yandex.Metrica generează informații statistice și de altă natură despre utilizarea site-ului web prin cookie-uri stocate pe computerele utilizatorilor. Informațiile generate în legătură cu site-ul nostru sunt folosite pentru a genera rapoarte privind utilizarea site-ului.
  • Yandex stochează și utilizează astfel de informații pentru o perioadă de timp stabilită prin reglementările interne ale serviciilor, în funcție de tipul fișierului cookie. Politica de confidențialitate Yandex..

12. Modificări ale Politicii de confidențialitate

12.1. Dacă Compania decide să modifice această Politică de confidențialitate, va posta acele modificări direct pe această pagină. Dacă modificările sunt semnificative pentru dvs., în special în ceea ce privește dreptul dumneavoastră la protecția datelor, va trebui să le confirmați.


ANEXA 1. SERVICIILE TERȚILOR PE CARE LE UTILIZAM

Anumite tehnologii și instrumente pe care le folosim.
Dacă există unele pe care nu doriți să le folosim, am oferit diverse opțiuni și setări pentru fiecare dintre ele, care vor împiedica utilizarea acestuia.

1. Google Analytics

1.1. Site-urile noastre web utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Inc, (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA; denumit în continuare „Google”). Utilizarea cuprinde tipul de operare „Universal Analytics”;. Prin acesta, există posibilitatea de a atribui unui ID de utilizator cu pseudonim date, sesiuni şi interacţiuni efectuate pe mai multe dispozitive, analizând astfel activităţile unui utilizator la nivelul mai multor dispozitive. Google Analytics foloseşte aşa-numitele module cookie, fişiere text care sunt stocate în calculatorul dumneavoastră şi care fac posibilă prin dumneavoastră o analiză a utilizării site-ului web.

1.2. Informaţiile obţinute prin modulul cookie despre utilizarea de dumneavoastră a site-ului(urilor) noastre web sunt transmise de obicei la un server Google în SUA şi stocate acolo. Dat fiind faptul că anonimizarea IP-ului este activată pe site-urile noastre web, adresa dumneavoastră IP va fi trunchiată în prealabil de Google în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene sau în alte state ale Acordului privind Spaţiul Economic European. Doar în cazuri excepţionale se va transfera adresa IP completă pe un server din SUA, unde va fi apoi trunchiată. Adresa IP transmisă de browserul dumneavoastră către Google Analytics nu va fi asociată cu alte date deţinute de Google. Google va utiliza aceste informaţii în scopul evaluării utilizării de dumneavoastră a site-ului web, elaborării unor rapoarte despre activităţile pe site-ul web şi pentru a oferi operatorilor web alte servicii legate de utilizarea site-ului web şi a Internetului.

1.3. Aveţi posibilitatea de a refuza utilizarea modulelor cookie printr-o setare corespunzătoare în browserul dumneavoastră web; însă vă aducem la cunoştinţă faptul că în acest caz nu vor putea fi utilizate toate funcţiile site-ului web. De asemenea, puteţi împiedica colectarea de către Google a datelor obţinute prin modulele cookie şi a celor referitoare la utilizarea dumneavoastră a site-ului web (incl. adresa dumneavoastră IP), precum şi prelucrarea acestor date prin Google, descărcând şi instalând extensia de tip add-on pentru browser (disponibilă la https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Modulele cookie de tip opt-out împiedică colectarea în viitor a datelor dvs. atunci când vizitaţi respectivul site web. Pentru a putea împiedica colectarea prin Universal Analytics de pe diverse aparate, trebuie să alegeţi opţiunea opt-out pe toate sistemele utilizate.

1.4. Utilizăm Google Analytics bazat pe acordul dvs. Temeiul juridic îl reprezintă art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGDP. Aveți dreptul să vă retrageți acordul oricând. Dacă doriți acest lucru, vă rog să ne contactați prin mijloacele oferite mai sus sau urmați instrucțiunile din mesajele noastre promoționale. Retragerea consimțământului nu afectează legitimitatea procesărilor de date realizate în baza unui acord obținut.

2. Google Ads

2.1. Utilizăm oferta Google Ads (incl. Google Ads Remarketing), pentru a putea atrage atenţia asupra ofertelor noastre atractive cu ajutorul unor mijloace de promovare (aşa-numitele „Google Ads“) pe site-uri web externe. Putem determina în relaţie cu datele campaniilor de promovare cât succes are fiecare măsură de promovare. Utilizăm acest instrument pentru a afişa reclame de interes pentru dvs., pentru a configura site-ul nostru web astfel încât să fie mai interesant pentru dvs. şi pentru a obţine un calcul convenabil al costurilor de promovare.

2.2. Aceste mijloace de promovare sunt livrate de Google prin intermediul aşa-numitului „Ad Server“. Pentru aceasta, utilizăm module cookie Ad Server, prin intermediul cărora se pot măsura anumiţi parametri pentru măsurarea succesului, precum afişarea anunţurilor sau clicurile utilizatorului. Dacă ajungeţi pe site-ul nostru web prin intermediul unui anunţ Google, Google Ads va stoca pe PC-ul dvs. un modul cookie. De regulă, aceste module cookie îşi pierd valabilitatea în 90 de zile şi nu trebuie să servească la identificarea dvs. personală. De regulă, cu acest modul cookie se stochează ca valori de analiză ID-ul unic al modulului cookie, numărul de afişări ale reclamei per plasare (frecvenţă), ultima afişare (relevantă pentru conversiile post-vizualizare), precum şi informaţiile opt-out (marcarea faptului că utilizatorul nu mai doreşte să fie apelat).

2.3. Aceste module cookie oferă Google posibilitatea identificării browserului dumneavoastră de Internet. Atât timp cât un utilizator vizitează anumite pagini ale site-ului web al unui client Google Add, iar modulul cookie stocat pe computerul său nu a expirat încă, Google şi clientul pot identifica faptul că utilizatorul a făcut clic pe anunţ şi a fost astfel redirecţionat pe acea pagină. Fiecărui client Google Ads îi este alocat un alt modul cookie. Astfel, modulele cookie nu pot fi urmărite mai departe de site-ul web al clientului Google Ads. Noi nu colectăm şi prelucrăm date cu caracter personal în măsurile de promovare menţionate. Google ne pune le dispoziţie doar evaluări statistice. Pe baza acestor evaluări, putem recunoaşte care dintre măsurile de promovare utilizate sunt deosebit de eficiente. Nu obţinem date mai avansate din utilizarea mijloacelor de promovare şi, în special, nu putem identifica utilizatorii pe baza acestor informaţii.

3. DoubleClick by Google

3.1. Site-urile noastre web utilizează instrumentul DoubleClick by Google.
DoubleClick utilizează module cookie pentru a rula reclame relevante pentru utilizator, pentru a îmbunătăţi rapoartele privind performanţa campaniilor sau pentru a evita – atunci când se activează funcţia Frequency Capping
(restricţionarea frecvenţei) – ca un utilizator să vadă de mai multe ori aceleaşi reclame. Prin intermediul unui ID de modul cookie Google înregistrează reclamele care sunt rulate într-un browser anume şi poate împiedica astfel ca acestea să fie afişate de mai multe ori. În plus, DoubleClick poate înregistra cu ajutorul ID-urilor de modul cookie aşa-numite Conversions (conversii) corelate cu solicitările de reclame. Această situaţie se regăseşte, de exemplu, atunci când un utilizator vede o reclamă DoubleClick şi ulterior accesează cu acelaşi browser site-ul web al agentului de publicitate şi cumpără ceva de acolo. Conform Google, modulele cookie DoubleClick nu conţin informaţii cu caracter personal.

3.2. Pe baza instrumentelor Google Ads şi DoubleClick by Google utilizate, browserul dvs. stabileşte o conexiune directă cu serverul Google. Nu avem niciun control asupra volumului şi asupra utilizării ulterioare a datelor colectate de Google prin utilizarea acestui instrument şi vă informăm prin urmare
conform cunoştinţelor noastre: prin integrarea DoubleClick, Google este informat de faptul că aţi accesat partea care corespunde prezenţei noastre online sau de faptul că aţi făcut clic pe o reclamă de-a noastră.
Dacă sunteţi înregistrat la un serviciu Google, Google poate corela vizita cu contul dvs. Chiar dacă nu sunteţi înregistrat la Google, respectiv dacă nu v-aţi autentificat, există posibilitatea ca Google să afle adresa dvs. IP şi să o stocheze.

3.3 Informaţii suplimentare despre DoubleClick by Google obţineţi accesând:
https://www.doubleclickbygoogle.com/ precum şi despre protecţia datelor la Google în general:
https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=de https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=de.

4. Puteţi împiedica participarea la Google Ads şi DoubleClick în diverse moduri:

4.1. printr-o setare corespunzătoare a browserului dvs.; în special blocarea modulelor cookie de la terţi are drept rezultat faptul că nu mai primiţi reclame de la furnizori terţi;
4.2. prin dezactivarea modulelor cookie pentru Conversion-Tracking (urmărirea conversiilor) setând browserul astfel încât module cookie de pe domeniul „https://ads.google.com/home/“ sunt blocate, https://adssettings.google.com, această setare fiind ştearsă atunci când ştergeţi modulele dvs. cookie;
4.3. prin dezactivarea reclamelor furnizorului corelate cu interese, parte din campania de autoreglementare „About Ads“, prin intermediul linkului http://www.aboutads.info/choices, această setare fiind ştearsă atunci când ştergeţi modulele dvs. cookie;
4.4. prin dezactivarea permanentă în browserele dvs. Firefox, Internet Explorer sau Google Chrome pe linkul http://www.google.com/settings/ads/plugin. Vă aducem la cunoştinţă faptul că există posibilitatea ca în acest caz să nu puteţi utiliza integral toate funcţiile acestei oferte.
Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dvs. este consimțământul. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul oricând. Dacă doriți acest lucru, vă rog să ne contactați prin mijloacele oferite mai sus sau urmați instrucțiunile din mesajele noastre promoționale. Retragerea consimțământului nu afectează legitimitatea procesărilor de date realizate în baza unui acord obținut.

5. Yandex Metrica

5.1. Этот сайт использует сервис веб-аналитики Яндекс.Метрика, предоставляемый компанией ООО «ЯНДЕКС», 119021, Россия, Москва, ул. Л. Толстого, 16 (далее — Яндекс).

5.2. Сервис Яндекс.Метрика использует технологию «cookie» — небольшие текстовые файлы, размещаемые на компьютере пользователей с целью анализа их пользовательской активности.

5.3. Собранная при помощи cookie информация не может идентифицировать вас, однако может помочь нам улучшить работу нашего сайта. Информация об использовании вами данного сайта, собранная при помощи cookie, будет передаваться Яндексу и храниться на сервере Яндекса в ЕС и Российской Федерации. Яндекс будет обрабатывать эту информацию для оценки использования вами сайта, составления для нас отчетов о деятельности нашего сайта, и предоставления других услуг. Яндекс обрабатывает эту информацию в порядке, установленном в условиях использования сервиса Яндекс.Метрика.

5.4. Вы можете отказаться от использования cookies, выбрав соответствующие настройки в браузере. Также вы можете использовать инструмент — https://yandex.ru/support/metrika/general/opt-out.html.
Однако это может повлиять на работу некоторых функций сайта. Используя этот сайт, вы соглашаетесь на обработку данных о вас Яндексом в порядке и целях, указанных выше.

6. Facebook Custom Audiences

6.1. În plus, site-urile noastre web utilizează funcţia de remarketing „Custom Audiences” (audienţe personalizate) a Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SUA. Aceasta permite utilizatorilor site-urilor noastre web să primească reclame în funcție de interese (cunoscute drept „Facebook-Ads“ – reclame Facebook) atunci când vizitează rețeaua de socializare Facebook sau alte site-uri web care utilizează aceeași procedură. Utilizăm acest instrument pentru a afişa reclame de interes pentru dvs. şi pentru a organiza site-urile noastre web astfel încât să fie mai interesante pentru dvs.

6.2. Pe baza instrumentului de marketing utilizat, browserul dvs. stabileşte automat o conexiune directă cu serverul Facebook. Nu avem niciun control asupra volumului şi asupra utilizării ulterioare a datelor colectate de Facebook prin utilizarea acestui instrument şi vă informăm prin urmare conform cunoştinţelor noastre: prin integrarea Facebook Custom Audiences (audienţe personalizate Facebook), Facebook este informat de faptul că aţi accesat site-ul web care corespunde prezenţei noastre online sau de faptul că aţi făcut clic pe o reclamă de-a noastră. Dacă sunteţi înregistrat la un serviciu Facebook, Facebook poate corela vizita cu contul dvs. Chiar dacă nu sunteţi înregistrat pe Facebook, respectiv dacă nu v-aţi autentificat, există posibilitatea ca Facebook să afle adresa dvs. IP şi alte caracteristici de identificare şi să le stocheze.

6.3. Dezactivarea funcţiei „Facebook Custom Audiences“ (audienţe personalizate Facebook) este posibilă prin setarea corespunzătoare a browserului dvs. sau, pentru utilizatorii autentificaţi, la https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_möglich.

6.4. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dvs. este consimțământul dvs. bazat pe art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD. Aveți dreptul să vă retrageți acordul oricând. Dacă doriți acest lucru, vă rog să ne contactați prin mijloacele oferite mai sus sau urmați instrucțiunile din mesajele noastre promoționale. Retragerea consimțământului nu afectează legitimitatea procesărilor de date realizate în baza unui acord obținut.

6.5. Mai multe informaţii despre prelucrarea datelor prin intermediul Facebook obţineţi la https://www.facebook.com/about/privacy .


ANEXA 2. Conformitatea cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

1. Dacă sunteți rezident în Uniunea Europeană (UE), en. European Union (EU), Spațiul Economic European (EEA) EFTA sau Elveția, atunci utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră cu caracter personal este guvernată de:

1.1. Aceste legi vă oferă anumite drepturi asupra informațiilor dumneavoastră personale, inclusiv dreptul de a modifica, corecta, obține sau șterge informațiile personale stocate pe site-urile web Diginet în orice moment, în funcție de interesele noastre de afaceri și de orice cerințe legale. Pentru detalii, consultați clauza 6 din această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal.
1.2. Această Politică de confidențialitate a fost elaborată în conformitate cu legile Republicii Moldova și am depus eforturi rezonabile pentru a respecta GDPR.

2. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară cu privire la drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la dataprotection@diginet.md și vom lua în considerare solicitarea dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. În unele cazuri, capacitatea noastră de a menține aceste drepturi pentru dvs. poate depinde de obligațiile noastre de a procesa informațiile personale din motive de securitate, securitate, prevenirea fraudei, respectarea cerințelor de reglementare sau legale sau pentru că prelucrarea este necesară pentru a vă oferi serviciile pe care le aveți. solicitat. În acest caz, vă vom oferi detalii specifice ca răspuns la solicitarea dumneavoastră.

3. Răspundem la toate întrebările primite de la persoane care doresc să își exercite drepturile de protecție a datelor în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea, este posibil să fie nevoie să luăm măsuri rezonabile pentru a vă verifica identitatea înainte de a răspunde solicitării dvs.

4. Dacă credeți pe bună dreptate că prelucrarea datelor cu caracter personal în SERVICIUL Diginet încalcă legea aplicabilă și nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, atunci aveți dreptul să depuneți o plângere la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPD) din Republica Moldova sau cu datele autorității locale de protecție. Detaliile de contact ale autorităților de protecție a datelor din UE și SEE sunt disponibile aici: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

Meniu