Blog. Marketing digital pentru afaceri online și E-comerț

Filters
Reset

De ce ai nevoie de o strategie de marketing digital?

Strategia Marketingului pe Internet - Blog

Fără strategii de marketing pe internet, afacerea dvs. nu va avea o foaie de parcurs pentru atingerea obiectivelor sale. Știi ce vrei să realizezi, dar nu știi cum să o faci. Dacă doriți să investiți în marketing digital, trebuie să investiți într-un plan de marketing digital.

CS-Cart – prezentare generală a platformei

Magazine online

CS-Cart este un software open source licențiat. Soluția prezentată în trei forme: CS-Cart B2C, CS-Cart B2B, CS-Cart Multi-Vendor. Putem oferi personalizarea CS-Cart pentru piața moldovenească și condițiile moldovenești.

Limite privind cantitatea de date din Google Analytics

Analitica Web

Google Analytics are următoarele „Limitele de date pentru proprietățile Google Analytics universal”: 10 milioane de vizualizări de pagini pe lună per cont; 200 de mii de afișări de pagină pe zi pentru un cont; 500 de clicuri în timpul unei sesiuni de internet (fără comerțul electronic); 5 variabile personalizate.

Accelerarea încărcării a paginii site-ului

Optimizare SEO
Accelerarea încărcării a paginii site-ului - Blog

Accelerați-vă site-ul web și îmbunătățiți conversia. Avantajele creșterii vitezei de încărcare a paginilor: Îmbunătățirea poziției site-ului pe paginile rezultatelor căutării; Creșterea conversiei; Reducerea Rata de respingere.

Ai nevoie întotdeauna de SEO?

Optimizare SEO
Ai nevoie întotdeauna de SEO
Optimizarea motorului de căutare se rezumă la două lucruri Spuneți oamenilor despre afacerea dvs. care caută exact ceea ce aveți de oferitTransformați persoanele interesate în clienții dvs. plătitori Trei motive pentru care nu aveți nevoie de SEO dacă aveți deja toate vânzările doriteDacă aveți deja toți clienții sau clienții pe…