Blog. Marketing digital pentru afaceri online și E-comerț

Filters
Reset

Plăți instant – Analiză

Înțelegerea plăților instant

Plățile instant sunt soluții de plată electronică care procesează plățile în timp real, 24 de ore din 24, pe tot parcursul anului, unde fondurile sunt puse imediat la dispoziție pentru utilizare de către destinatar.

De ce ai nevoie de o strategie de marketing digital?

Strategia Marketingului pe Internet - Blog

Fără strategii de marketing pe internet, afacerea dvs. nu va avea o foaie de parcurs pentru atingerea obiectivelor sale. Știi ce vrei să realizezi, dar nu știi cum să o faci. Dacă doriți să investiți în marketing digital, trebuie să investiți într-un plan de marketing digital.

CS-Cart – prezentare generală a platformei

Magazine online

CS-Cart este un software open source licențiat. Soluția prezentată în trei forme: CS-Cart B2C, CS-Cart B2B, CS-Cart Multi-Vendor. Putem oferi personalizarea CS-Cart pentru piața moldovenească și condițiile moldovenești.

Limite privind cantitatea de date din Google Analytics

Analitica Web

Google Analytics are următoarele „Limitele de date pentru proprietățile Google Analytics universal”: 10 milioane de vizualizări de pagini pe lună per cont; 200 de mii de afișări de pagină pe zi pentru un cont; 500 de clicuri în timpul unei sesiuni de internet (fără comerțul electronic); 5 variabile personalizate.