Blog. Marketing digital pentru afaceri online și E-comerț

Filters
Reset

Un cont pentru plata în avans. Caracteristici

e-Invoicing
Un cont pentru plata în avans. Caracteristici

Un cont de plată în avans este adesea folosit de companiile care nu intenționează să returneze bani sau să adauge bunuri sau servicii suplimentare în timpul executării unei comenzi. Potrivit de obicei pentru clienții noi, precum și pentru clienții care plasează comenzi recurente.

Caracteristici ale serviciului e-Cont.md

Noutăți Diginet
Caracteristici ale serviciului e-Cont.md

Emiterea contului de plată electronic. Import, Export și Stocare conturilor de plată în cloud. Confortabil Cont personal. Localizare pentru Republica Moldova. Lista extinsă de Integrări cu sisteme IT externe. Sistem tarifar convenabil, inclusiv pachet gratuit. Centru de documentare.

Automatizarea contabilității datoriilor comerciale

Noutăți Diginet
Automatizarea contabilității datoriilor comerciale

Automatizarea contabilității datorii comerciale vă permite să primiți conturi de plată electronice, să aprobați conturi de plată, să procesați informații despre plăți, să verificați conturi de plată cu plățile și să aveți acces la rapoarte.

Automatizarea gestionării creantelor comerciale

Noutăți Diginet
Automatizarea colectarii creantelor comerciale

Automatizarea procesului de colectare și gestionare a creanțelor comerciale este o procedură complexă care constă în următoarele aspecte. 1) Billing. 2) Colectarea conturilor de plată. 3) Acceptarea plăților. 4) Procesare a plăților. 5) Întocmirea actelor de verificare. 6) Urmărire și prognoză.

Ce sunt plățile MOTO?

Ce sunt plățile MOTO?

Plăți MOTO (Mail Order Telephone Order) înseamnă acceptarea comenzilor fără prezența fizică a cumpărătorului, de exemplu, prin telefon sau e-mail. Plata prin card bancar are loc în conformitate cu cerintele PCI DSS, atunci când numărul complet al cardului bancar al cumpărătorului nu este cunoscut vânzătorului.