Blog. Marketing digital pentru afaceri online și E-comerț

Filters
Reset

Un cont pentru plata în avans. Caracteristici

e-Invoicing
Un cont pentru plata în avans. Caracteristici

Un cont de plată în avans este adesea folosit de companiile care nu intenționează să returneze bani sau să adauge bunuri sau servicii suplimentare în timpul executării unei comenzi. Potrivit de obicei pentru clienții noi, precum și pentru clienții care plasează comenzi recurente.

Caracteristici ale serviciului e-Cont.md

Caracteristici ale serviciului e-Cont.md

Emiterea contului de plată electronic. Import, Export și Stocare conturilor de plată în cloud. Confortabil Cont personal. Localizare pentru Republica Moldova. Lista extinsă de Integrări cu sisteme IT externe. Sistem tarifar convenabil, inclusiv pachet gratuit. Centru de documentare.

Automatizarea gestionării creantelor comerciale

Automatizarea colectarii creantelor comerciale

Automatizarea procesului de colectare și gestionare a creanțelor comerciale este o procedură complexă care constă în următoarele aspecte. 1) Billing. 2) Colectarea conturilor de plată. 3) Acceptarea plăților. 4) Procesare a plăților. 5) Întocmirea actelor de verificare. 6) Urmărire și prognoză.

Ce sunt plățile MOTO?

Ce sunt plățile MOTO?

Plăți MOTO (Mail Order Telephone Order) înseamnă acceptarea comenzilor fără prezența fizică a cumpărătorului, de exemplu, prin telefon sau e-mail. Plata prin card bancar are loc în conformitate cu cerintele PCI DSS, atunci când numărul complet al cardului bancar al cumpărătorului nu este cunoscut vânzătorului.

Protecția cardului când utilizați bancomate

Recomandări pentru utilizarea sigură a cardului de plată în mediul fizic

Gestionarea codului PIN și a altor coduri/parole. Aplicarea unor limite valorice ale tranzacțiilor zilnice efectuate cu cardul de plată. Aplicarea măsurilor de precauție în utilizarea cardului de plată. Activarea serviciilor de notificare privind tranzacțiile efectuate. Păstrarea în siguranță a cardului de plată.

Plăți instant – Analiză

Înțelegerea plăților instant

Plățile instant sunt soluții de plată electronică care procesează plățile în timp real, 24 de ore din 24, pe tot parcursul anului, unde fondurile sunt puse imediat la dispoziție pentru utilizare de către destinatar.