Ce este optimizarea motoarelor de căutare pentru comerțul electronic

Servicii SEO de comerț electronic care conduc comenzi online.

Fiind una dintre cele mai eficiente modalități de a crește traficul pe site, SEO vă ajută afacerea online să genereze venituri și să crească.

SEO este una dintre cele mai eficiente și accesibile modalități de a vă dezvolta magazinul de comerț electronic și de a vă crește veniturile. Când vă aflați pe primul loc în rezultatele căutării, mai mulți oameni vor putea să vă găsească afacerea și să se conecteze cu aceasta.

Cu serviciile SEO de comerț electronic, site-ul dvs. web se va clasa mai bine în rezultatele căutării pentru cuvintele cheie pe care le folosește publicul țintă.

Cu cât puteți viza mai multe cuvinte cheie, cu atât mai mulți clienți interesați vor face clic pe produsele dvs. și, la rândul lor, veți vedea o creștere a conversiilor și a veniturilor.

A avea cuvinte cheie direcționate (relevante) este important pentru strategia dvs. SEO de comerț electronic.
Fără optimizarea site-ului dvs. web pentru aceste cuvinte cheie relevante, va fi dificil pentru motoarele de căutare și chiar pentru utilizatori să vadă dacă site-ul dvs. web corespunde unei interogări de căutare.

Ce includ serviciile SEO de comerț electronic?

SEO de comerț electronic este un proces cu mai multe fațete și pas cu pas, motiv pentru care serviciile noastre SEO de comerț electronic includ:

  • Dezvoltarea unei Strategii SEO pentru comerțul electronic
  • Programul online de gestionare a proiectelor
  • Cercetarea și optimizarea cuvintelor cheie
  • încorporarea cuvintelor cheie în conținut și metaetichete ale site-ului
  • Optimizarea imaginilor produsului
  • Redactare SEO a produselor (bunurilor)
  • Promovarea conținutului
  • Configurarea Google Analytics pentru eCommerce
  • Configurarea Consolei de căutare Google
  • Rapoarte regulate cu privire la cuvintele cheie și traficul către site

De ce companiile de comerț electronic au nevoie de SEO?

SEO adecvat este deosebit de important pentru companiile de comerț electronic.

Prin utilizarea SEO pentru eCommerce, puteți atrage mai mulți „potențiali clienți calificați”.
Aceștia sunt cumpărătorii care sunt cel mai probabil să cumpere produsul dvs., ceea ce duce la creșterea vânzărilor și a veniturilor pentru compania dvs.
SEO vă ajută să ajungeți la acest grup de cumpărători prin optimizarea site-ului dvs. pentru cuvintele cheie pe care le utilizează.

Acestea sunt cuvinte cheie legate de afacerea dvs., magazin, produse și, de asemenea, „clientul dvs. țintă”.

Beneficii SEO pentru comerțul electronic

SEO pentru comerțul electronic vă conectează cu „cumpărători de mare valoare”.
Potențialii dvs. clienți sunt dispuși să ofere banii câștigați, dar fără SEO, este posibil ca nici măcar să nu știe că magazinul dvs. există. Serviciile noastre SEO de comerț electronic vă vor face magazinul vizibil, astfel încât să vă puteți maximiza profiturile.

Comerțul electronic cu SEO este echivalentul online al plasării unui semn uriaș în fața unui magazin de cărămidă și mortar cu o legendă orientată și informativă
Fără a vă optimiza site-ul pentru aceste fraze cheie, șansele dvs. de a apărea atunci când căutați cuvinte cheie cu intenție mare de cumpărare sunt mici.

În caz contrar, concurenții dvs. vor face acest lucru – și vor fi bucuroși să vă întâmpine clienții.

SEO de comerț electronic vă optimizează întreaga linie de produse
Ca magazin online, probabil că aveți o gamă largă de produse, este important ca publicul țintă să vă poată găsi cele mai importante produse atunci când faceți căutări online.

Rezultat? Utilizatorii care caută o interogare direcționată vor găsi site-ul și produsele dvs.
Mai mult, dacă găsesc ceea ce caută, atunci se poate transforma într-o altă comandă online pentru afacerea dvs.

Cu serviciile SEO de comerț electronic, vă puteți optimiza site-ul pentru a ajunge la cei mai calificați clienți, ceea ce este deosebit de important pentru produsele dvs. cele mai vândute (cifra de afaceri) și produsele care generează cel mai mare profit (marjă).

Acest pas este esențial pentru strategia dvs. SEO de comerț electronic. Fără a vă optimiza site-ul web pentru aceste cuvinte cheie relevante, motoarelor de căutare și chiar utilizatorilor le va fi greu să vadă dacă site-ul dvs. web corespunde unei interogări de căutare.

Cu rezultate SEO consistente pentru comerțul electronic, compania dvs. poate crește în timp. Aceasta înseamnă atingerea obiectivelor pe termen lung ale companiei dvs., care pot include extinderea liniei de produse, construirea membrilor echipei sau realizarea vânzărilor la care visați.

Cea mai bună parte este că nu plătiți pentru rezultatele SEO de comerț electronic, așa cum face PPC. În timp ce aceste două servicii funcționează bine împreună, plătiți pentru fiecare clic pe care PPC îl aduce companiei dvs. Acest lucru reduce rentabilitatea investiției și rezultatul general. În plus, face afacerea dvs. dependentă de publicitatea plătită pentru a genera venituri.

SEO de comerț electronic vă ajută să concurați împotriva concurenței
Fără o strategie SEO de comerț electronic, așteptați-vă concurenții să vă învingă în rezultatele căutării.

Chiar dacă creați un site web de comerț electronic uimitor, cu un design frumos, care atrage în mod natural sute de link-uri, un concurent cu o agenție solidă de comerț electronic vă va depăși pe aproape fiecare căutare.

Cât durează optimizarea SEO eCommerce?

SEO de comerț electronic, la fel ca SEO tradițional, poate dura luni de zile pentru a afișa rezultate. În majoritatea cazurilor, vă puteți aștepta să vedeți rezultate, cum ar fi o creștere a ratingului, în trei până la șase luni.