Soluții de comerț electronic

Agenție de marketing digital

Oferim soluții de comerț electronic și servicii de marketing digital

Soluții de comerț electronic care crește veniturile

Marketing digital care conduce la rezultate

Suntem o agenție de marketing pe internet bazată pe rezultate, care servește clienții

Soluții inovatoare de marketing pe internet

Ajutăm companiile care nu își pot permite marii consultanți de site-uri web să își promoveze afacerea cu designuri mai bune de site-uri web și optimizare eficientă a motorului de căutare. Suntem o agenție de marketing digital specializată în principal în furnizarea de servicii de optimizare a motoarelor de căutare profesionale (SEO), marketing pe internet și servicii de procesare a plăților. Oferim sfaturi și servicii complete pentru a asigura o creștere tangibilă pentru clienții noștri, ceea ce le va spori vânzările și va duce site-ul web al companiei la nivelul următor.

Abordarea noastră

Echipa agenției de marketing digital și e-commerce este întotdeauna pasionată de munca lor, iar compania noastră de dezvoltare de site-uri web oferă întotdeauna soluții care depășesc așteptările clienților noștri. Ne mândrim că suntem una dintre companiile de comerț electronic, întrucât ne străduim întotdeauna să înțelegem cerințele și așteptările clienților noștri și să oferim o soluție care să răspundă nevoilor lor. Spre deosebire de multe companii de dezvoltare web sau de programare, nu numai că ne concentrăm pe îndeplinirea sarcinii la îndemână, dar oferim și sfaturi și sugestii valoroase clienților noștri dacă observăm neconcordanțe în implementarea soluției noastre.

Cum lucrăm

 • Cerințe

  În primul rând, definim cerințele proiectului dvs. și planificăm în detaliu viitorul apropiat al proiectului și apoi prioritizăm sarcinile în funcție de data de finalizare așteptată. Puteți, de asemenea, să ne trimiteți cerințe pentru proiectul dvs. și să le trimiteți spre analiză de către analiștii noștri profesioniști.

 • Analiză cuprinzătoare

  După colectarea cerințelor pentru proiectul dvs., efectuăm o analiză cuprinzătoare pentru a obține beneficii bune și a dezvolta o strategie eficientă.

 • Discuţie

  După o analiză amănunțită a proiectului, specialiștii noștri certificați vor discuta cu dvs. nevoile magazinului dvs. online, obiectivele afacerii și alte probleme.

 • Strategie și plan de acțiune

  După discutarea obiectivelor de afaceri și a calendarului, următorul nostru pas este să dezvoltăm o strategie specifică. Gândim creativ și funcționăm bine, așa că elaborăm o strategie eficientă și o transformăm într-un plan de acțiune pentru a asigura un flux de lucru lin.

 • Dezvoltare și testare

  În această etapă, colectăm toate informațiile și resursele pentru a crea produsul final. După finalizarea dezvoltării, proiectul dvs. va trece prin mai multe etape de testare.

 • Implementare

  După testare, vom face o setare de configurare pentru a publica proiectul. Dacă apare o problemă în timpul implementării, aceasta este predată rapid echipei QA și testată de QA până când poate obține rezultate optime.

 • Serviciu

  În timpul fazei de întreținere, proiectul / produsul dvs. este monitorizat constant de experții noștri certificați pentru a-l menține la o eficiență maximă.

 • Termen limita

  Finalizarea proiectului la timp este prioritatea noastră principală. În acest fel, ne asigurăm că proiectele sunt livrate la timp folosind cele mai bune metode de dezvoltare din clasă.

Retirspectiv

Serviciul facturare.md și Chatbot pentru afaceri

Remarketing dinamic pentru afaceri

Serviciu 1C în cloud și analize web pentru afaceri

Site-ul ACAP.MD și site-ul AVIA.md

 • crearea primei versiuni a site-ului www.acap.md
  Asociația Contabililor și Auditorilor din RM
 • crearea primei versiuni a site-ului www.avia.md pentru vânzarea biletelor de avion
 • crearea serviciului „acceptarea plăților pentru bilete de avion prin toate mijloacele disponibile în Moldova”
  atunci când acceptă plăți online, plătitorul ar putea alege o monedă convenabilă pentru el
 • implementarea unui serviciu de prevenire a fraudei la plata cu card de credit online
 • începutul lucrărilor pe site-urile vernisaj.md (magazin de îmbrăcăminte pentru femei) și calina.md (magazin de îmbrăcăminte pentru femei), (2010-2012)

Programul de cultură și agrement în Moldova

 • crearea unei versiuni a programului „Cultura și agrement în Moldova” pentru un canal TV
 • competiție pentru site-ul web pentru sprijinirea proiectelor în Moldova

Crearea unei companii și PALM în Moldova

 • Compania Diginet înființată
 • Organizarea vânzărilor PALM în Moldova
  Familie de computere de buzunar și comunicatoare care funcționează sub sistemul de operare Palm OS
 • crearea primei versiuni a site-ului diginet.md
 • crearea primelor site-uri web pentru afaceri din Moldova